Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      UPDATE CORONA     Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Karmenta start weer met gynaecologische spreekuren.

Karmenta start weer met gynaecologische spreekuren.

dinsdag, 14 apr 2020

PERSBERICHT

Nu in heel Nederland ziekenhuizen hun normale medisch specialistische zorg hebben beperkt om ruimte te maken voor de behandeling van Corona patiënten, ontstaan er voor veel medische behandelingen wachtlijsten. Karmenta kan als zelfstandig behandelcentrum voor gynaecologie (vrouwenzorg) de spreekuren wel gedeeltelijk door laten gaan, zodat vrouwen in Brabant toch de medisch specialistische zorg kunnen krijgen.

 

Bij voorkeur kunnen consulten ook telefonisch of door middel van beeldbellen plaatsvinden, maar we zien ook vrouwen in onze kliniek in Schijndel. De gynaecoloog zal samen met u een inschatting maken wat de beste en veiligste vorm van zorg zal zijn.

Operaties op de OK in Schijndel kunnen we mogelijk vanaf mei inplannen, uiteraard volgen we hierbij de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Geen extra kosten

Karmenta is een zogenoemd Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) en de kliniek levert verzekerde zorg die in de meeste gevallen onder de basisverzekering valt. De zorg kost dus niet meer dan in het ziekenhuis. Daarnaast is het in een centrum als Karmenta eenvoudiger om verzekerde zorg met onverzekerde zorg te combineren. Dat betekent extra vrijheid voor de patiënt. Onverzekerde zorg moet de patiënt natuurlijk wel zelf betalen. Lees de informatie over de vergoedingen op de website.

Nauwelijks wachttijd

Om een afspraak op het spreekuur te maken is (voor verzekerde zorg) een verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt dan meestal binnen enkele dagen terecht op het spreekuur. Wil je meer weten? Bel dan met Karmenta (073 - 7200 993) of kijk op de website (www.karmenta.nl).

Vragen?

Neem gerust contact op


contact blok phone

Bel vrijblijvend

op 073 - 7200 993

 contact blok email

Stel je vraag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  073 - 7200 993

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

  • Afspraken :

    08:30 - 12:30 uur

  • Zorgadministratie :

    13:30 - 17:00 uur
    (di, woe, do)

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:00 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur