Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Wat vinden vrouwen en mannen van Karmenta?

We zijn trots op de enthousiaste reacties die we van onze patiënten krijgen.

Mw. Donders uit Oss

09 maart 2022

Ik kijk met goed gevoel en dankbaar terug op de behandeling. Ik heb het als heel prettig ervaren dat je in gesprek bent met elkaar, in overleg werden de vervolgstappen genomen. Ik heb hierbij een zekere gelijkwaardigheid ervaren, uiteraard niet op terrein van deskundigheid maar wel op terrein van gesprekspartner zijn met elkaar. Ik heb ook een zekere humor ervaren, ofwel het niet te zwaar maken. Ik voelde me steeds op mijn gemak, om alle vragen te stellen die bij mij opkwamen. Wat voor mij erg belangrijk is. Dank hiervoor. Ook heb ik alle vertrouwen in ieders deskundigheid. Ook de openheid over de organisatie van Karmenta, zowel op de website, als bij ieder gesprek, heb ik erg gewaardeerd. Ik hoop dat nog velen gebruik kunnen maken van de zorg die Karmenta levert.

Mw. Donders (70jr)

Meneer D, 71 jaar. Liever zonder naam

23 februari 2022

Aan alle medewerkers van Karmenta,

Graag wil ik iedereen bedanken die voor mij heeft gezorgd de afgelopen 2 maanden , de medewerksters aan de balie om mijn lastige vragen te beantwoorden, de operatieverpleegkundigen, dokter van Beekum, de zorgadministratie voor de goede afhandeling van de coulance regeling.

Karmenta is een fantastisch team in alle opzichten! Hartelijk dank!

Margriet Tolboom, 78 jaar, 's-Hertogenbosch

16 augustus 2021

Graag wil ik jullie allemaal heel hartelijk danken voor alles. Dr. Bouwma, verpleging en zorg, maar ook jullie van de administratie.

Je proeft en voelt bij Karmenta, dat er 1 team is dat op een heel fijne manier, zorg besteed aan de mens. Had alle vertrouwen in iedereen, waar ik mee te maken kreeg. Heel, heel hartelijk dank daarvoor!

Rianne, 55 jaar, Oudheusden

23 juni 2021

Binnen de coronaperikelen, is het belangrijk dat goede zorg doorgaat en snel geleverd kan worden. En eerlijk? Dit wil je ook na de coronaperiode.

En de zorg van Karmenta is van een zeer hoogwaardige kwaliteit, die zonder enige discussie volledig vergoed zou moeten worden door alle zorgverzekeraars! Hier ben je een mens en geen klantnummer. Ik ben een tevreden mens die deskundig en goed is geholpen. Wat een kwaliteit is hier aanwezig! En zeker ook bedankje voor Gerard, voor zijn tijd en goede adviezen.

Rianne, 55 jaar, Oudheusden

mw. Overduin, 61 jaar, Boxtel

15 april 2021

Door mijn huisarts verwezen naar Karmenta in Schijndel.  En wat een bonus, op een gooi bij mij vandaan een laagdrempelige en goed georganiseerde  vrouwenkliniek met nauwelijks wachttijden, vrouwelijke gynaecologen die ter zake kundig zijn en die ook elk nog gespecialiseerd zijn in een specifiek aandachtsgebied van de gynaecologie.

Allerbelangrijkst was de zeer goede onderlinge communicatie. Niets dan lof ook voor het baliepersoneel.  

En als extra bonus de mogelijkheid om operatief geholpen te kunnen worden bij Karmenta want er is een OK met ziekenhuisbedden, genoeg verpleegkundigen en nagenoeg geen wachtlijsten.  Momenteel zullen er niet veel ziekenhuizen zijn die dat kunnen zeggen of waarmaken. 

Al met al een aanrader!

Mw. Overduin - Buckens, 61 jaar, Boxtel

Liever zonder naam, 40 jaar, Haaren

04 mei 2020

De behandeling en de begeleiding bij Karmenta, waarbij oprecht betrokken met mij werd omgegaan, heb ik als zeer prettig ervaren. Deskundig en direct in de aanpak! Dank daarvoor!

Ada, 19 jaar, Schijndel

04 mei 2020
Heel tevreden en super aardige mensen! Bedankt voor de hulp.

Liever zonder naam, 52, Schijndel

04 mei 2020
Op de site staat dat je binnen een week een afspraak hebt. Daar zat bij mij iets langer wachttijd op. Waarom ik toch een 9 gegeven heb, komt omdat ik in welk ziekenhuis dan ook waarschijnlijk nog langer zou moet wachten. Al het andere spreekt voor zich. Goede rustige personen die hun vak goed verstaan.

Renate van Vliet, 60 jaar, Geldrop

04 mei 2020

Ik heb vanaf het begin een fijn gevoel over de aanpak, Dr. Bouwma is heel zorgvuldig in haar bewoordingen het werd nooit gênant en dat vind ik heel prettig. Na een paar bezoekjes voelt het ook erg vertrouwd, dat is erg fijn. Een hele lieve meevoelende assistente, die tijd maakt of heeft voor de patiënt. Het zou fijn zijn als het door de verzekering vergoed werd, te veel vrouwen blijven met klachten lopen omdat het niet vergoed wordt.

Liever anoniem, 60 jaar, Geldrop

04 mei 2020
Ik kwam bij dr. Bouwma, zij begreep mijn klachten en mijn angsten die ermee samenhingen. Ze had voor mij de oplossing met de Mona Lisa Touch behandeling. Nu voel ik me weer vrij en ook echt een vrouw!

Wendy Kivits, 43 jaar, Vught

04 mei 2020
Ik ben uiterst tevreden met de behandeling. Vond het een zeer prettig proces met kundige en vriendelijke mensen. Er werd alles gedaan om me op mijn gemak te stellen en de hele procedure zo prettig mogelijk te doorlopen. Mocht ik ooit weer een gynaecoloog nodig hebben dan kom ik zeker bij jullie terug!

Emmy, 58 jaar, Veghel

04 mei 2020
Ik kon érg snel terecht. Werd súper vriendelijk en rustig te woord gestaan. De gynaecoloog Dr.Haitsma was héél behulpzaam, begripvol en voorzichtig. Zo'n behandeling had ik nooit eerder gehad bij een gynaecoloog, en ben al váák in ziekenhuizen geweest. Mocht ik ooit weer naar een gynaecoloog moeten, zal ik zéker naar Schijndel komen. Hartelijk dank voor de fijne manier van helpen.

Liever anoniem, 58 jaar, 's-Hertogenbosch

04 mei 2020
Ik heb een groot compliment voor Dr Bouwma. Liep al jaren met klachten. Niemand nam het serieus. 1e x op controle bij karmenta gelijk vastgesteld dat ik een achterwand verzakking had. De operatie kon niet in schijndel. Doorverwezen naar St. Anna in Geldrop omdat ik niet naar JBZ wilde. Daar geopereerd en resultaat is perfect. Zo blij mee txs.

Marian van der Weegen, 47 jaar, Rosmalen

04 mei 2020
Eindelijk iemand gevonden die mij begreep en die mij van mijn klachten tot nu toe af kon kon helpen. Niet meer depressief, maar ik sta weer volop in het leven.

Alice Rosenberg, 44 jaar, Asten

04 mei 2020

Ik geef een dikke 10 voor het centrum, dr Bouwma en mijn behandeling! Zeer vriendelijke, kundige, persoonlijke en uiterst zorgzame kliniek! Fijn team met persoonlijke nazorg. Zeer goed! Zou deze kliniek aan elke vrouw aanraden!

Liever zonder naam, 30 jaar, Uden

04 mei 2020
Zeer prettig, vooral het constant uitleggen wat er gaat gebeuren, hoe iets er uit ziet en wat het effect is.

Anoniem, 60 jaar, Sint-Oedenrode

04 mei 2020
Ik vind het zo fijn dat ik nu ergens met mijn overgangsklachten terecht kan bij iemand die begrijpt waar ik het over heb! En die dan ook de medicatie en de controles doet.

Gesine van Rooij, Boxtel

04 mei 2020

Sinds ik met mijn overgangsklachten bij dr. Bouwma ben, heb ik mijn normale leven terug. Zij luisterde als vrouw die het herkende en die zocht naar oplossingen die precies bij mijn klachten pasten. Ik kan gelukkig weer lekker slapen.

Sandra van Nunen, 47 jaar, Vught

04 mei 2020
Wat ik als ontzettend prettig heb ervaren is dat er echt de tijd voor je wordt genomen. Ennn.... geen lange wachttijden,dat is echt zo fijn!

Ik ben mijn huisarts erg dankbaar dat ze me op Karmenta heeft geattendeerd.

Liever zonder naam, Vught/Singapore

04 mei 2020
Dr Bouwma is een echte vakvrouw en geeft door haar professionele handelen veel vertrouwen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

Tijdelijk helaas zonder koffie in de wachtruimte, de espressomachine is defect, maar binnenkort weer met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur