Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Karmenta is een kliniek voor gynaecologie & urologie in Brabant

Urologische zorg met aandacht. Voor de vrouw en voor de man.

Bekkenbodemklachten is een belangrijk aandachtsgebied voor Karmenta. Die klachten worden behandeld door de gynaecoloog en de uroloog. Met dezelfde tijd, aandacht en patientvriendelijkheid behandelen de urologen ook mannen.
De informatie over Karmenta's urologische behandelingen wordt momenteel verzameld en aangevuld

Anti-conceptie

De mogelijkheden voor anti-conceptie bij de man  zijn beperkt, zeker als het een definitieve oplossing moet zijn: Dan is er alleen de vasectomie (het doornemen van de zaadlijders beiderzijds)

Erectiestoornis

Veel mannen boven de 50 hebben er (een beetje) last van, maar praten er niet graag over. Als je erectieprobleem je (seks)leven te veel verstoort, hoef je er wellicht niet mee door te blijven lopen. Ons team zoekt,  samen met jou, naar een persoonlijk behandeladvies.

Plasklachten

Elke man boven de 40 ervaart in meer of minder mate vaak wel plasklachten. Vaak kan hier iets aan gedaan worden. In een gesprek met de uroloog bij Karmenta bepalen we samen welke behandelmogelijkheden het beste bij jou past. 

Urologische checkup

Maak je je zorgen over je mannelijke gezondheid? Overleg het eens met de uroloog van Karmenta. Eventueel ook zonder verwijzing. Waarom zou je met zorgen blijven rondlopen?

Seksuologie

Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van bijna ieders leven. Maar er over praten of hulp vragen vind je wellicht lastig. Karmenta behandelt zowel de psychologische als de lichamelijke kant van de zaak en zoekt samen met jou naar een oplossing.


Karmenta biedt superieure medisch specialistische zorg

Urologische zorg van de hoogste kwaliteit

Urologie is breder dan alleen mannenzorg, ook vrouwen hebben vaak een uroloog nodig voor hun bekkenbodemklachten en/of plas/incontinentieproblemen. Jouw behandeling bij Karmenta wordt uitgevoerd door urologen, medisch specialisten met veel kennis en ervaring, opgedaan bij topklinische ziekenhuizen en andere zelfstandige behandelcentra. Over de beste zorg, de hoogste kwaliteit en de prettigste procedures hebben we onze eigen visie ontwikkeld. We leggen de lat hoog, daar handelen we naar en we stellen ons toetsbaar op. In een blijvend proces van verbetering luisteren we graag naar jouw suggesties, klachten of complimenten.

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

Tijdelijk helaas zonder koffie in de wachtruimte, de espressomachine is defect, maar binnenkort weer met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

 • Afspraken :

  08:30 - 12:30 uur

 • Zorgadministratie :

  13:30 - 17:00 uur
  (di, woe, do)

Openingstijden

 • Werkdagen :

  08:30 - 17:00 uur

 • Lunch
  12:30 - 13:00 uur