Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      UPDATE CORONA     Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Karmenta neemt uitgebreid kwaliteitssysteem in gebruik

Karmenta neemt uitgebreid kwaliteitssysteem in gebruik

zondag, 18 apr 2021

In het eerste kwartaal is een online Kwaliteitssysteem ontwikkeld voor Karmenta, waarin we alle kwaliteitseisen waaraan een ZBC voor Medisch Specialistische Zorg moet voldoen, kunnen bijhouden. Geintegreerd in onze werkprocessen zijn daardoor al onze protocollen, beleidsdocumenten, procesbeschrijvingen, en de voortgang daarvan voor alle medewerkers continue beschikbaar.

We werkten natuurlijk al volgens vele kwaliteitseisen, maar nu is alles samengebracht in een overzichtelijk systeem. In het systeem zijn links naar alle wetten, richtlijnen, protocollen beschikbaar, dus het is ook een uitgebreid naslagwerk. Het is geintegreerd met Karmenta's Office 365 Cloud-omgeving. Momenteel is het systeem ingericht conform het Toetsingskader van de IGJ, maar het kan uitgebreid worden voor andere certificeringen, zoals bijvoorbeeld de ZKN.

Joomla 3D Horizontal light background tagline enAlle artsen en medewerkers van Karmenta hebben toegang tot dit systeem via de website van Karmenta en via een standaard-link in Medicore EPD. Externen (inspecteur, certificerende instanties, zorgverzekeraar) kunnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor een bepaalde periode. Er is een toelichtingsvideo om het systeem te demonstreren.

Het systeem is ontwikkeld als onderdeel van deze website in een afgescherm gedeelte (login vereist) door karmenta's ICT-partner Applicura - ICT-Oplossingen voor zorg op maat en het maakt pragmatisch gebruik van de uitgebreide mogelijkheiden van het Joomla! Content Management Systeem, dat is het open source systeem waarmee deze website is ontwikkeld. Joomla! CMS bevat de document-management-mogelijkheden voor een kwaliteitssysteem, zoals logging, versiebeheer, afscherming voor gebruikers (lees- en bewerk-rechten), backup, firewall, etc. Het is ook voordelig, een open source systeem kost geen licentiekosten.

Logo Applicura met ondertitel 640px

powered by

Vragen?

Neem gerust contact op


contact blok phone

Bel vrijblijvend

op 073 - 7200 993

 contact blok email

Stel je vraag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  073 - 7200 993

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

  • Afspraken :

    08:30 - 12:30 uur

  • Zorgadministratie :

    13:30 - 17:00 uur
    (di, woe, do)

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:00 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur