Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht
Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Mogelijkheden om met Karmenta samen te werken

Op de korte termijn zullen we enkele dagen per week geopend zijn en daarop het team moeten afstemmen. We verwachten vrij vlot meer dagen dagen per week patiënten te kunnen zien op ons spreekuur en te kunnen behandelen op de POK en OK's. Dan neemt ons behoefte aan personeel automatisch ook toe.

Stift groei mee met het enthousiaste team van karmenta

 

Informeel kennis maken?

Op 22 februari 2019 organiseert Karmenta een borrel bij Medisch Centrum Schijndel om de locatie's waarin Karmenta haar zorg gaat aanbieden te laten zien aan geinteresseerden, want veel vrienden en medisch professionals leven met ons mee. Ook zullen we vertellen over de stand van zaken en is gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen. Ook op informele wijze kennis maken met Karmenta? Meldt je dan aan voor de borrel op 22 februari.

ZZP-ers

Zelfstandige zorg-professionals kunnen per dag met ons team samenwerken. Wil je ZZP-er worden, we hebben een samenwerking met het bemiddelingbureau xxx voor zorgprofessionals in Tilburg, dus door je bij hen aan te melden kan je flexibel bij ons indraaien. Zij regelen ook de zakelijke aspecten voor je, zoals de flexibele arbeidsovereenkomst, de uitbetaling van je salaris en wellicht ook leuk werk in andere werkkringen.

Medisch specialisten (gynaecologen)

Graag werken we met meerdere gynaecologen samen, zeker als straks onze poli's drukker worden. Dat doen we in eerste instantie in de vorm van waarneming. Uiteraard doorlopen we de gebruikelijke sollicatie-procedures, bespreken we inhoudelijk de samenwerking eerst en houden we ons aan de gangbare waarnemingscontracten. 

Bekkenbodemfysiotherapeuten

Bij Karmenta, in het Medisch centrum Schijndel, kan je samenwerken in ons team als gespecialiseerde bekkenbodemfysiotherapeut, door mee te draaien met het bekkenbodemspreekuur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Overgangsconsulenten

Bij Karmenta organiseren we speciale spreekuren waarin de vrouw in één sessie eerst de gynaecoloog bezoekt en vervolgens met de overgangsconsulent spreekt (parallel spreekuur). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Stift tot ziens bij karmenta

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. 10 minuten rijden van de A2, vlak naast een plein met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Steeg 6
5482 WN Schijndel

Telefoon : 073 - 7200 993
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag
    08:00 - 17:30 uur
  • Zat/Zon
    Gesloten
  • Lunch
    12:00 - 13:00 uur