Karmenta plaatst vrouwen in hun kracht 073 - 7200 993
Karmenta plaatst vrouwen en mannen in hun kracht

                      UPDATE CORONA     Nieuws     Login Portaal     Maak een afspraak:  073 - 7200 993

Eindelijk! 2 oktober: Grand Opening Gezondheidscentrum Ceres in Heesch

Eindelijk! 2 oktober: Grand Opening Gezondheidscentrum Ceres in Heesch

vrijdag, 30 jul 2021

Op zaterdag 2 oktober vindt eindelijk de formele opening plaats van het bijzondere Gezondheidscentrum Ceres in Heesch!
Als patiënt of inwoner van de regio kunt u die dag kennismaken met alle zorgverleners in het gezondheidscentrum, dat gevestigd is in het voormalige Rabobank-kantoor bij de rotonde aan de Cereslaan.

 “Eindelijk”, want tijdens de Corona-periode ontwikkelde zich wellicht ongemerkt een bijzondere samenwerking voor de gezondheidszorg in uw regio. Op 20 maart 2020 startten er drie huisartsenpraktijken, een apotheek, een tandarts, een fysiotherapiepraktijk, en nog een vele andere zorgverleners in Gezondheidscentrum Ceres, maar in de periode daarna haakten nog weer nieuwe zorgverleners, zoals plastisch chirurgen, een bloedprikpost van Bernhoven, fysiotherapeuten, en inmiddels kunt u zelfs bij Karmenta terecht voor een behandeling bij de gynaecoloog of uroloog in het centrum. Er werden ook al vele mensen gevaccineerd in het centrum. In totaal werken er ruim 30 zorgverleners samen in het gebouw en heeft het de allure van een klein ziekenhuis gekregen. U kunt voor uw medische zorg daardoor dichtbij huis terecht.

Tijdens de open dag wordt u vanaf 13:00 uur gastvrij ontvangen en zullen de zorgverleners zich presenteren. U kunt een kijkje nemen in de praktijkruimtes. De artsen en zorgverleners informeren u met plezier over alle mogelijkheden in hun praktijk. Er is een vrolijk programma voor kinderen georganiseerd met een activiteitenhoek en een ballonnenclown. De open dag eindigt rond 16:00 uur.

Natuurlijk houden we rekening met eventuele dan geldende Corona-maatregelen. Er zal een vaste looproute door het pand zijn. Vanzelfsprekend bieden we een (gezond) hapje en drankje aan en leuke activiteiten voor de kids. De Corona-app is niet nodig. Een mondkapje dragen is niet verplicht, het mag uiteraard wel.

De medewerkers van Karmenta's team zullen de bezoekers graag de spreek/behandelkamer laten zien en er zal een gynaecoloog aanwezig zijn voor je vragen. En uiteraard krijgt u bij het afscheid een leuke goodiebag boordevol informatie en leuke presentjes van onze leveranciers. We hopen u te mogen ontmoeten op 2 oktober!

Vragen?

Neem gerust contact op


contact blok phone

Bel vrijblijvend

op 073 - 7200 993

 contact blok email

Stel je vraag

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  073 - 7200 993

We zitten midden in Brabant en ontvangen je met plezier

En met koffie in de wachtruimte! Je vindt ons midden in Brabant, niet ver van 's-Hertogenbosch en Eindhoven, 10 minuten rijden van de A2 en met ruimschoots voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Medisch Centrum Schijndel

Bezoekadres

Telefoon : 073 - 7200 993
Fax : 073 - 7200 908
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch bereikbaar

  • Afspraken :

    08:30 - 12:30 uur

  • Zorgadministratie :

    13:30 - 17:00 uur
    (di, woe, do)

Openingstijden

  • Werkdagen :

    08:30 - 17:00 uur

  • Lunch
    12:30 - 13:00 uur